23948sdkhjf

Ny aktionær sætter sig på størstedelen af aktierne i System Cleaners

Den svenske virksomhed AxFlow Holding AB, der er en del af Axel Johnson International AB, har købt aktiemajoriteten i System Cleaners A/S. 

De tidligere ejere i System Cleaners forsætter som minoritetsaktionærer. En af dem er Peter Jessen. Han ser frem til den fortsatte udvikling af System Cleaners i regi af AxFlow. 

- Indenfor de næste 3 år skulle der et generationsskifte til, og jeg kan ikke forestille mig et bedre og mere fremtidssikret ejerskab af System Cleaners, hvorfra potentialet omkring løsninger til sikker fødevareproduktion kan videreudvikles, siger Peter Jessen i en pressemeddelelse.

Nye muligheder

At blive en del af AxFlow vil skabe mange nye muligheder for System Cleaner, vurderer CEO Peter Freiesleben, der fortsætter som CEO i System Cleaners.

- At være del af en stor industrigruppe sætter os i stand til at kunne tilbyde vore kunder en endnu stærkere og fremtidssikret salgsplatform og produktportefølje indenfor løsninger til optimering af rengøringsprocessen i den globale fødevareindustri, siger CEO Peter Freiesleben.

System Cleaners fortsætter som en selvstændig enhed med hovedsæde i Aalborg. 

Om virksomhederne

System Cleaners A/S er producent af open plant cleaning solutions til fødevarebranchen. 

Produktsortimentet består af automatiske og manuelle rengøringsløsninger.

System Cleaners har hjulpet kendte fødevareproducenter i over 30 år og har installationer i mere end 100 lande over hele verden.

AxFlow Group udgør Fluid Handling Solutions forretningen i Axel Johnson International.

AxFlow Group er specialiseret i markedsføring, distribution og levering af komplette salgstekniske tjenester til væskehåndteringsudstyr af høj kvalitet. AxFlow-koncernen betjener kunder inden for kemi- og petrokemisk industri, fødevarer, elproduktion, miljø, havne, Facility management og spildevandsindustrien med udstyr fra verdens førende producenter.

AxFlow Group er aktiv på 32 markeder og har omkring 1100 medarbejdere og en årlig omsætning på EUR 320 mio.

Axel Johnson International er en global industrikoncern, der består af mere end 150 virksomheder i 30 lande. Koncernen udvikler og vækster forretningen gennem en langsigtet tilgang til ejerskab i strategiske nichemarkeder, primært tekniske komponenter og løsninger til procesindustrien.

Axel Johnson International er del af den svenske, familieejede virksomhed Axel Johnson.

Kilde: System Cleaners

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078