23948sdkhjf

Beritech køber bid af Carsoe - gør comeback i tanksegment

Den aalborgensiske underleverandør Beritech har købt en del af aktiviteterne hos kollegaerne Carsoe syd for Aalborg - nærmere bestemt divisionen Carsoe Liquid Tanks.

Dermed har Beritech efter en pause igen tankdesign og -produktion på programmet.

Der er langt fra ukendt territorium. Tankløsninger var således det oprindelige
forretningsområde under Beritech-navnet i årene 1995-2011. I 2011 fusionerede Beritech med Carsoe, hvorefter tanksegmentet fik navnet Carsoe Liquid Tanks.

Beritech-navnet blev genoptaget, da Danish Laser Technology blev opkøbt og omdøbt i efteråret 2020, og Beritech har siden gennemgået en løbende udvidelse, konstaterer virksomheden i en pressemeddelelse.

- Carsoes tankdivision kommer med nogle særdeles stærke strategiske og udførende kompetencer i relation til tankdesign og -produktion. De komplementerer Beritechs styrker på projektering, stålbearbejdning, montage og service. I kombination har vi et unikt tilbud til kunderne, som i stigende grad efterspørger sammenhængende ydelser, siger Bent Larsen, der er administrerende direktør for Beritech Manufacturing.

Opkøbet betyder etablering af et nyt selskab i Beritech Group, Beritech Stainless Steel Tanks, hvor Bent Larsen bliver direktør. I forvejen omfatter koncernen de to enheder Solutions og Manufacturing

Carsoe Liquid Tanks designer og fremstiller tanke i rustfri stål - både som enkeltstående tanke og store, komplekse systemer. Proces- og silotanke leveres primært til mejeribranchen, og kundebasen rummer førende mejerier i både Danmark, Norge og Sverige,.

Parterne ønsker ikke at oplyse handelssummen. Efter opkøbet har Beritech i alt 71 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095