23948sdkhjf

Jual afblæser krisen

Den østjyske aluminiums-virksomhed er nu atter klar til at jagte de vækstmål, man havde opstillet før finanskrisen.
Juelsminde-virksomheden havde i 2007 linet en storstilet vækstplan op, der skulle sikre en fordobling af omsætningen i kerneforretningen til 140 mio. kr. Målet skulle blandt andet nås via investering i virksomhedens kinesiske fabrik, der nu også skulle levere til eksterne kunder. Det skriver Børsen.

De mål måtte man imidlertid kigge langt efter, da finanskrisen brød ud, og der blev sat en brat stopper for alle vækstambitioner. Via rationaliseringer og strategiændringer blev der imidlertid dæmmet op for det faldende salg, og i dag, fire år senere, er Jual kommet helskindet igennem krisen.

Det betyder, at virksomhedens to ejere, Anders Kjær Jørgensen og Martin Thomsen, nu atter er klar til at koncentrere sig om vækst, og i den anledning er de gamle planer fundet frem igen.

- Vi er atter er på vej frem efter et lille underskud i 2009. I en ny vækstplan er målet en omsætning på 140 mio. kr. med en eksportandel på 60 % og en indtjening før skat på 10 % senest i 2014, siger Anders Kjær Jørgensen til Børsen.
Læs mere om: Jual
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078