23948sdkhjf

Flexbelt får tysk agentur

Tyske Momentum Technologies har fundet ny salgspartner for Danmark. Der er indgået aftale om, at Flexbelt fremover distribuerer Momentums synkrone tromlemotorer. 

Flexbelt har været specialist inden for transportbåndsløsninger til den danske industri siden 1996, og ser fødevareproduktion som et af de primære målmarkeder med særlig fokus på våde områder, herunder CiP-applikationer.

Med en beliggenhed i Vejle knap 100 kilometer fra den tyske grænse vil Flexbelt også være ansvarlig for montering og vedligeholdelse af Momentums synkrone tromlemotorer i dele af Nordtyskland.

- Ifølge undersøgelser har Danmark den mest innovative fødevaresektor i EU. Faktisk er Danmark hjemsted for nogle af verdens største og mest succesrige virksomheder i mange sektorer inden for fødevareindustrien. For eksempel ligger verdens næststørste kødeksportør i Danmark. Derfor er det godt for os at samarbejde med en så erfaren partner i Danmark, som vil hjælpe os med at øge kendskabet til vores avancerede synkrontromlemotorteknologi blandt disse innovative virksomheder og muliggøre hurtigere installation, forklarer Gerhard Froebus, CEO og grundlægger af Momentum Technologies, i en pressemeddelelse.

- Eftersom de nye synkrone tromlemotorer fra Momentum er lavet af rustfri stål, IP66/69k-beskyttet og oliefrie, er de det perfekte valg til hygiejnisk design på tværs af forskellige fødevareindustrier. Desuden leverer synkronteknologien også den største energieffektivitet, hvorved driftsomkostningerne optimeres. Vi ser mange transportbånd, som kan drage fordel af en teknologisk modernisering med denne fremragende teknologi, og vi er overbeviste om, at disse tromlemotorer er kundernes bedste valg i dag, siger Henrik Sørensen, CEO og grundlægger af Flexbelt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.062