23948sdkhjf

Nyt om navne: EMS ansætter erfaren branchemand

Partnerskaber i energi-industrien er en væsentlig del af forretningen hos den esbjergensiske ingeniør- og produktionsvirksomhed EMS, og nu skal væksten accelereres.

Med ansættelsen af Hardy Jeremiassen som chef for salg og forretningsudvikling sætter totalleverandøren af design og stålfabrikation yderligere fart på sin ambitiøse strategi, der for nyligt kastede en investering på 60 millioner kroner i en stor fabriksudvidelse af sig.  

- Målet er at få større og mere komplekse opgaver i hus. Det må gerne ske i fællesskab med partnere, hvor vi sammen tilbyder komplette løsninger helt fra udvikling til installation indenfor energisektoren. Dermed kan vi opnå vores vækstmål på 30 procent i løbet af de kommende par år, siger Hardy Jeremiassen i en pressemeddelelse.  

Han kommer til EMS med en lang erfaring inden for offshore og hydraulik samt ikke mindst forretnings- og virksomhedsudvikling. Senest har han haft en lignende stilling hos SH Group, hvor han var med til at etablere en afdeling i Esbjerg inden for offshore.

Tidligere har Hardy Jeremiassen også haft ejerskab af Oilpower Hydraulics og efterfølgende længere ansættelser hos Fanø Kran Service samt PMC Hydraulics.   

Tidligt ind i projekter

En af de vigtigste opgaver for Hardy Jeremiassens bliver at forløse det potentiale, som EMS ser og oplever i procesindustrien og den grønne energi – ikke mindst Power-to-X.

Med sin erfaring og knowhow skal EMS i større grad sikre sig projekter i vindindustrien og blandt de mange opgaver i det nye Tyra-felt i Nordsøen.

- Vi vil meget gerne tidligt ind i udviklingsfasen, uddyber han om strategien.

Her peger han som et eksempel på Project Greensand, der er CO2-lagring i tidligere oliefelter i Nordsøen, og hvor EMS har bidraget i den tidlige udviklingsproces med levering af design og fabrikation af testudstyr.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: ems
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236