23948sdkhjf

Grundfos indgår strategisk vand-samarbejde

Grundfos har indgået et strategisk partnerskab med det portugisiske selskab Baseform, der udvikler sorftwareløsninger til vandværker.

Det betyder, at Grundfos nu kan udvide sit udbud af tilbyde digitale servicer til vandsektoren med Baseforms kunstige intelligens-løsninger. Dermed vil vandværker bedre kunne planlægge deres investeringer, håndtere vandtab og -infiltrationer samt optimere energiforbrug og produktivitet.

Undersøgelser viser at omkring 126 milliarder kubikmeter pumpet drikkevand hvert år går tabt, og der kan dermed spares milliarder af kroner gennem mere intelligente håndteringsstrategier.

- Vandnetværk er ved et vendepunkt, og det er nøglen til at optrappe vores omfattende digitale rejse. Det strategiske partnerskab med Baseform gør os i stand til at udvide vores kunders service til samfundet og hjælpe dem med at nå deres mål. Gennem sådanne strategiske partnerskaber sigter vi mod at blive en nøglespiller inden for digitale løsninger og en værdsat serviceleverandør, siger Kim Jensen, CMO group head of water utility hos Grundfos.

Samarbejde mellem Grundfos og Baseform begyndte i november 2018 og er altså nu blevet til et formaliseret strategisk partnerskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109