23948sdkhjf

Robot-direktør om partnerskaber med kunder: Det er som at have 400 virksomheder, der hjælper én

Universal Robots sætter ekstra kræfter ind for at kunderne kan få det hele på UR+ platformen

Det er ikke nok at have gode robotarme. Der skal også være nogle gribere og noget udstyr omkring robotterne. Det var derfor Universal Robots for nogle år siden skabte UR+, som er et univers, hvor man kan købe tilbehør til robotterne.

Nu skal UR+ styrkes kraftigt, lyder det fra adm. direktør Kim Povlsen.

- Vi har i dag over 400 partnere på UR+. Vi gør klar til at tage næste skridt. Vi vil vejlede kunderne. Vi vil fortælle dem, at hvis de har brug for en bestemt applikation, så kan vi anbefale de og de løsninger. Vi har allerede sat nogle applikationskits i søen. Vi har brugt meget krudt på, hvordan kunderne kan få det hele hos os, siger han.

- Der er mange, der for eksempel laver palettering, som passer til vores robotter. Vi skal facilitere de muligheder. Det er som at have 400 virksomheder, der hjælper kunden med at få løst sine problemer.

- UR+ er noget helt unikt ved Universal Robots. Det er et økosystem omkring UR for partnere, der har gode ideer, siger han. Han sammenligner  det med Apples App Store, som samler en hel masse programmer, som brugere af iPhones kan have gavn af.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079