23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos Danheat, Kosan Crisplant, FLSmidth...

A-Leaf International ApS
Ole Johannes Teglgaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos A-Leaf International ApS, og samtidig er Jens Frederik Hansen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

A-Leaf ApS leverer specialister og knowhow til den globale on- og offshore vindmølleindustri med et særligt fokus på WTG, fundamenter og tungt stål.

Danheat A/S
Hans Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Danheat A/S (kilde: CVR).

Danheat A/S producerer oliebrændere, varmluftaggregater og aggregater for rumventilation.

FLSmidth Rusland Holding A/S
Tinneke Torpe er indtrådt som administrerende direktør hos FLSmidth Rusland Holding A/S i stedet for Pernille Friis Andersen. Samtidig er Anders Josefsen og Tinneke Torpe indtrådt i bestyrelsen i stedet for Pernille Friis Andersen og Martin Strouhal. Carsten Pustelnik er indtrådt i bestyrelsen hos FLSmidth Global Services A/S i stedet for Jens Schmidt Antonsen (kilde: CVR).

FLSmidth & Co. A/S leverer produktionsanlæg til den globale cement- og mineralindustri.

Hove A/S
Mette Søs Lassesen er indtrådt i bestyrelsen hos Hove A/S (kilde: CVR).

Hove A/S udvikler løsninger inden for flow-teknologi.

Hydro Aluminium Rolled Products Denmark A/S
Martin Sagen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hydro Aluminium Rolled Products Denmark A/S i stedet for Wolfgang Rempe. Gudjon Johannesson er indtrådt som næstformand, og samtidig er Karl Mathias Braun udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Hydro er en norsk aluminiumskoncern.

Kosan Crisplant A/S
Mads Bach Christensen er indtrådt som administrerende direktør hos Kosan Crisplant A/S, mens Anders Christian Anderson og Søren Mikkelsen er udtrådt af direktionen. Anders Christian Anderson er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Abdulkareem Hamad A Alayuni, mens Abdulaziz Sulaiman M Alhedithy er udtrådt som næstformand. Søren Mikkelsen er indtrådt i bestyrelsen. Samtidig er Christian Fredberg og Steen Lykkegaard Winkler udtrådt som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer (kilde: CVR).

Kosan Crisplant A/S udvikler og producerer påfyldningssystemer til gasindustrien.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094