23948sdkhjf

Industri 4.0-konference sprængfyldt med kendte navne

Ingeniørforeningen IDA byder alle velkommen til en virtuel Industri 4.0 konference i næste uge med flere kendte navne fra automations- og teknologiverdenen.

Blandt oplægsholderne er Casper Hansen, direktør for Technicon, og Anne Marie Engtoft Larsen, Danmarks Tech-ambassadør i San Fransisco, og Nigel Edmonson, direktør for MADE. Men i det hele taget er programmet sprængfyldt med personer, der har ekspertise inden for forskellige grene af Industri 4.0. Der kommer i alt 20 oplæg.

Der er blandt andet oplæg om realtids Internet of Things med 5G og virtual og augmented reality i fremtidens virksomhed.

Der kommer også indlæg om virtual commissioning, hvor man kan simulere og teste alle funktioner virtuelt, før man bygger et produktionsanlæg.

Link til Industri 4.0 konferencen - tryk her

Alle kan tilmelde sig

Alle kan tilmelde sig, uanset om man er medlem af IDA. Hvis man ikke er medlem, skal man blot oprette en brugerprofil for at tilmelde sig.

Den virtuelle konference løber i år over tre dage 18.-20. maj. Det giver mulighed for, at deltagerne kan se alle de indlæg, de vil, fordi der ikke løber nogle sessioner parallelt.

Den normale Industri 4.0-konference er fysisk og foregår på én dag, og da må deltagerne vælge mellem forskellige spor, som foregår samtidigt.

Der er rige muligheder for at få indblik i de nyeste tendenser inden for automatisering og Industri 4.0 på konferencen. Temaerne er: Produktion og processer, VR og AR, innovation, mennesker og kompetencer, og fremtidens industri 4.0.

Der er flere oplæg om praktiske erfaringer fra virksomheder, og der er også et oplæg om, hvordan man som virksomhed kommer videre fra en Industri 4.0-strategi til konkret handling.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.359