23948sdkhjf

Grillost sparker gang i salget hos nystartet virksomhed

Den unge virksomhed Nordic Dairy Technology Aps, der leverer osteproduktionsanlæg til mejerier, har fået godt gang i salget af osteproduktionsanlæg til mejerier. NDT får et overskud på 1,35 mio. kr. efter skat, fremgår det at virksomhedens første årsregnskab, der dækker perioden 15.10.2019 til 31.12.2020. Omsætningen landede på 7,2 mio kr. Virksomhedens ejer betegner resultatet som "meget tilfredsstillende".

En stigning i salget af grillosten halloumi, har været med til at sparke gang i salget hos NDT, der sælger en fuldautomatiseret halloumi proceslinje, hvor det første anlæg netop er igangsat på et mejeri i Sverige. I forlængelse af anlægget er indsat NDT’s nyudviklede osteskæremaskine, som også udgør et interessant ”stand alone” element.

NDT har i årets løb også solgt ostetanke til Thise Mejeri. 

"For en virksomhed som Thise med et bredt sortiment med hver sine karakteristika er det helt afgørende at sikre både kvalitet og kontinuitet."  Siger CEO i NDT Morten Munk.

Selskabet ordrepipeline er ifølge direktøren meget tilfredsstillende og understøtter en forventet en omsætning i 2021 på omkr. 15 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078