23948sdkhjf

Automationshus samler produktion i ny fabrik ved Randers

Automationshuset Saxe Group vil slå sine to produktionssteder sammen og bygge en ny moderne fabrik på 3.500 kvm i Sdr. Borup ved motorvejen syd for Randers.

I dag har virksomheden produktion både i Laurbjerg sydvest for Randers og i Hvidovre. Det ny byggeri skal stå færdig i januar 2022. 

- Grunden er købt, og byggeriet er bestilt, så vi venter blot på den endelige byggetilladelse, siger Ulrik Gert Nielsen, som ejer Saxe Group, til Randers Amtsavis. Saxe Group har hovedkvarter i Værløse i Nordsjælland.

Saxe Group fremstiller automatiseringsanlæg til fødevare- og medicoindustrien. Den ny fabrik bliver 3500 kvm, fordelt på 3000 kvm til produktion og 500 kvm til administration.

Indflytningen i de ny produktionslokaler sker i to trin. Først flyttes Laurbjerg-afdelingen med sine 20 medarbejdere, og kort efter følger ansatte og maskiner fra Hvidovre.

Tæt ved kunder

Ulrik Gert Nielsen regner med, at fabrikken i Sdr. Borup vil få 30-40 ansatte. Lokalerne i Laurbjerg er ikke mere tidssvarende. Samtidig finder Ulrik Gert Nielsen placeringen ved motorvejen mere attraktiv.

To af Saxe Groups største kunder ligger i Randers, og det gør placeringen logisk. Det er Berry Superfos og Toppac. Toppac bygger også lige nu fabrik i Sdr. Borup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125