23948sdkhjf

Voldsom brand i nordjysk metalvirksomhed - flere fabrikshaller ramt

CSK Stålindustri A/S i Thorsted vest for Thisted blev natten til onsdag raseret af en voldsom brand, der har ødelagt flere produktionshaller.

Branden opstod ved 01-tiden, og kl. 06 onsdag morgen var Nordjyllands Beredskab stadig i gang med brandslukningen.

Det skriver Nordjyske.

Flere gasflasker og flasker fra svejseudstyr er eksploderet, og en 27 meter høj skorsten har været i fare for at kollapse.randen medførte omfattende skader. 

Link til artikel i Nordjyske KLIK HER

Brandfolk fra syv brandstationer deltager i slukningsarbejdet, og også Beredskabsstyrelsens afdeling i Thisted er tilkaldt.

I alt har op mod 50 brandfolk og beredskabsfolk deltaget.

Eksplosionsfare

- Der var eksplosionsfare, da vi ankom. Vi er her onsdag morgen fortsat i gang med brandslukningen inde i hallerne, fortæller chefvagt Diana Sørensen fra Nordjyllands Beredskab til Nordjyske.

Flere produktionshaller - op mod 1000 kvadratmeter - er ødelagt af branden, der var så voldsom, at det gjorde brandslukningen ekstra svær.

- Temperaturerne fra branden var så høje, at vi ikke kunne sende folk ind i første omgang. Nu har vi røgdykkere inde, fortæller Diana Sørensen.

Alarmen lød kl. 01.12 natten til onsdag. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi menes en gnist fra statisk elektricitet at have antændt noget fortyndervæske, og derefter bredte ilden sig hurtigt. Og den bredte sig til flere produktionshaller.

Ingen personer er kommet noget til, ifølge politiet, men der er store skader på virksomhedens bygninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14