23948sdkhjf

Welltecs stifter og direktør stopper: Det er svært at finde det rigtige øjeblik

Grundlægger og administrerende direktør i Welltec, Jørgen Hallundbæk, trækker sig tilbage fra posten som øverste direktør. Han har solgt en del af sine aktier, men er fortsat den største private aktionær i selskabet. Welltecs COO de seneste 10 år, Peter Hansen, tager over som administrerende direktør.

Det er de to europæiske investeringsselskaber, 7-Industries og Exor der udvider deres andel af aktier i virksomheden, der blev grundlagt i 1994 og er i dag en global leder inden for olie- og gasbrøndsrobotintervention. 

- Welltec var langt forud for sin tid, da Jørgen Hallundbæk grundlagde virksomheden, og han har opbygget en rigtig stærk global teknologivirksomhed gennem de sidste 27 år. Vores nuværende COO, Peter Hansen, har været en del af Welltecs ledelsesteam i de sidste 10 år, og jeg er overbevist om, at han i sin nye rolle vil fortsætte med at styrke og udvide Welltecs globale lederskabspositioner, siger Niels de Coninck-Smith, der er formand for bestyrelsen i Welltec, i en pressemeddelelse.

I dag er Welltec en global virksomhed med cirka 800 ansatte fordelt på 38 kontorer og produktionsfasciliteter i 22 lande.

- Vi er verdensledende inden for vores service- og produktkategorier og er fast besluttede på at styrke vores positioner yderligere. Vi har en solid platform for fremtiden, siger den nye administrerende direktør, Peter Hansen.

Stifteren af Welltec, Jørgen Hallundbæk, er stolt over den virksomhed, han nu afleverer. Men det har ikke været let at træffe beslutningen om at trække sig tilbage.  

- Som grundlægger af en virksomhed er det altid svært at finde det rigtige øjeblik til at træde tilbage, men jeg er overbevist om, at det er det, da vi nu har den rette opsætning. Vi er gennem det mest udfordrende år i årtier i branchen, og vi står over for nye muligheder fremover, siger Jørgen Hallundbæk, der grundlagde Welltec i 1994.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.142