23948sdkhjf

Nordjyder: Vi glemmer ikke Hannover Messe

Hydraulik-virksomheden Serman & Tipsmark havde debut som udstillere på Hannover Messe i 2019, og selvom nordjyderne ikke er med på årets virtuelle messe, så er Hannover på ingen måde glemt.

- Jeg tror bestemt, vi skal med på Hannover Messe igen, når der kommer en fysisk messe. Det er i hvert fald vores tankegang, men det kræver selvfølgelig, at der er fri rejse rundt i Europa, siger Alex Laursen, der er adm. direktør for Serman & Tipsmark.

Han henviser til, at Serman & Tipsmark stadig føler, der var valuta for alle pengene ved Hannover Messen for to år siden.

Både fordi rigtig mange både nye og kendte kunder kiggede forbi standen, men også fordi messen skabte forbindelse til en række forhandlere, som gerne ville tage Serman & Tipsmarks bærbare højtryks power packs til hydrauliske værktøjer ind i deres salgsprogrammer.

Mere konkret blev der lavet aftaler med to forhandlere i Indien, to i Tyskland, og en enkelt forhandler i England.

- Der er ikke kommet så meget gang i salget på de aftaler, men vi er fortrøstningsfulde. Vi sår nogle frø rundt omkring, og jo mere, du sår, jo større er chancen for, at der vokser noget frem, siger Alex Laursen.

Årets virtuelle Hannovermesse er i gang i denne uge, og du får adgang til messen her:

LINK til Hannover Messe

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125