23948sdkhjf

JP Industri fordobler bukkekapaciteten

JP Industri er bedst kendt som producent af procesudstyr og tanke til blandt andet fødevare- og den kemiske industri, men Kolding-virksomheden laver også underleverandørarbejde for andre virksomheder.

I 2019 investerede virksomheden massivt i sin pladeafdeling med indkøbet af en ny fiberlaser og en kantbukker. Nu er sidstnævnte blevet suppleret med endnu en kantbukker af mærket Ermaksan.

- Det er fordi, vi er ved at have rigtig travlt i vores pladecenter, hvor vi skærer, bukker og samler en del for eksterne kunder. Vi har spredt os lidt, så vores kundesegment er blevet lidt bredere end før, og det har gjort, at vi har meget travlt lige nu, siger Jesper Petersen, direktør og ejer hos JP Industri, og fortsætter:

- Det har gjort, at vi har været nødt til at investere i en maskine mere og ansætte en mand mere kun til bukning. Så vi har øget vores kapacitet med 100 procent på kantpresning

Begge maskiner er leveret af Robma, og maskinen fra 2019 kan bukke emner op til 4 meter med et tryk på 320 tons. Den nye er nummeret mindre og kan bukke op til 3 meter med et tryk på 220 tons.

- Vi har købt en model mindre, da vi er dækket ind med den store i segmentet op til 4 meter. Det segment, vi arbejder mest i, er op til 3 meter, forklarer Jesper Petersen.

Den nye maskine er allerede i drift.

- Den blev installeret, sluttet til og justeret i sidste uge, og vores nye mand er startet og har kursus for at kunne operere på den, slutter Jesper Petersen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078