23948sdkhjf

Beritech på opkøb: Får mere kapacitet og nye kompetencer

Den nordjyske underleverandør Beritech Manufacturing fortsætter ekspansionen med opkøbet af virksomheden Oslos, der ligger i Vesløs øst for Thisted.

Oslos er en underleverandør til fødevareindustrien, som tilbyder design og fremstilling af komponenter, proces- og produktionsanlæg i rustfri stål. Virksomheden har været ejet af Ole Kiilsgaard siden 2002, og har i dag 11 medarbejdere.

Sætter skub under væksten

For Beritech Manufacturing er opkøbet et led i virksomhedens vækstplaner.

- Med strategiske opkøb kan vi øge betydeligt hurtigere, end vi kan på almindelig organisk vækst, fortæller Bent Larsen, administrerende direktør i Beritech Manufacturing.

Opkøbet giver både en kapacitetsudvidelse, men indlemmer også nye kompetencer i Beritechs produktudbud.

- Vi har tidligere været underleverandør på stålbearbejdningsprocesser, herunder plade- og rørskæring, pladebuk etc. En del af strategien har hele tiden været at udvide produktion og kompetencer til at kunne varetage hele løsninger for vores kunder. Det vil sige kundernes fulde værdikæde, forklarer Bent Larsen, og fortsætter:

- Tidligere har vi eksempelvis sendt opgaver indenfor bejdsning og glasblæsning til andre leverandører. Og det er opgaver, vi nu har stærke medarbejderkompetencer og faciliteter til i Oslos. Omvendt får Oslos del i vores maskinpark og kompetencer til stålbearbejdning. På den måde fører opkøbet af Oslos både til økonomiske og logistikmæssige fordele for begge virksomheder og for kunderne.

Den tidligere Oslos-ejer fortsætter som daglig leder

Opkøbet finder sted med virkning fra 1. april 2021. Ole Kiilsgaard forbliver som daglig leder.

- For mig var det afgørende at sælge til en aktør, der har vækst og optimering i sin strategi, så Oslos kan fortsætte sin udvikling. Jeg ser store muligheder i at blive en del af Beritech, fordi det bliver muligt at udnytte hinandens kompetencer på tværs, til kundernes fordel. For medarbejderne i Oslos betyder opkøbet øjeblikkelig adgang til en solid organisation, markant flere kolleger og nye muligheder for udvikling. Det er utroligt inspirerende at blive en del af en organisation, som arbejder så målrettet med samarbejde på tværs af forretningsområder, siger Ole Kiilsgaard, administrerende direktør i Oslos.

Planen er, at de to virksomheder skal slås sammen til ét selskab, men stadig drives fra to forskellige lokationer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11