23948sdkhjf

Gibo Plast udvider med fabrik i Kina

Gibo Plast, der er specialiseret i vakuumformning af plastemner med et specielt fokus på med genanvendelig plast, har åbnet en ny fabrik i Tianjin i Kina.

Fabrikken skal producere store plastemner ved vakuumformning og CNC-bearbejdning til det kinesiske marked, og det betyder, at man nu flytter produktion fra Europa til Kina.

- Vi oplever et stigende behov for store plastemner, der kan genanvendes fra mange brancher over hele verden. Med produktion i Danmark, Sverige, Polen, USA og nu fabrikken i Kina har vi et globalt setup, hvor vi kan producere tæt på kunderne og anvende lokale råvarer. Det giver nærhed og minimerer vores miljøbelastning, siger administrerende direktør Lars Bering.

Den nye fabrik i Kina er på 11.000 kvadratmeter og etableret i Xiqing Economic Development Area i Tianjin og er allerede i produktion, selvom etableringen har været udfordret af rejserestriktioner.

I første fase er der etableret to produktionslinjer, montageafdeling og faciliteter til at tørre og kværne plast for at sikre genanvendelse af scrap fra produktionen. I løbet af 2021 udvides med yderligere to produktionslinjer og senere med flere produktionsteknologier inden for plast.

Jan R. Sørensen er administrerende direktør for Gibo China, og Li Chao er produktionschef.

Etablering af fabrikken til Gibo China har været moderselskabet SP Groups største enkeltinvestering i 2020, og fabrikken skal drives i tæt samarbejde med SP Groups andre fabrikker i Kina; SP Moulding China, der fokuserer på sprøjtestøbning, og Tinby China, der producerer emner i Polyurethan.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109