23948sdkhjf

Tre thyboer overtager Fibercon

I forbindelse med en rekonstruktion har Fibercon i Fårup ved Randers fået nye ejere.

- Det er en investorkreds af tre private investorer fra Thy, som hedder Michael Nymann, Jonas Bech og så mig selv med hver en tredjedel, fortæller Geert Winther Skovsgaard.

Han er selv indehaver og administrerende direktør hos Salling Plast. Michael Nymann er bestyrelsesformand og tidligere direktør i vind-udviklingsselskabet Global Wind Power, mens Jonas Bech er partner i advokatselskabet Advodan Thisted.

De tre har altså nu overtaget Fibercon. Formelt er selskabet Fibercon Komposit A/S blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Randers, og de tre har overtaget aktiverne og stiftet selskabet Fibercon A/S.

- Der blev indgivet en egenbegæring i onsdags, skifteretten afsagde konkursbegæring i fredags, og i går morges var vi sammen med kurator på virksomheden og offentliggøre, hvordan det hænger samme, siger Geert Winther Skovsgaard.

Han forklarer, at Fibercon fortsætter i det hidtidige setup i Fårup, og at alle medarbejdere er fulgt med over i det nye selskab. Den daglige ledelse vil i en overgangsfase blive varetaget af produktionschef Paw Blanner Kiel og teknisk chef Brian Kristensen, som begge har mange års erfaring hos Fibercon. Senere er det dog planen, at en ny ledelse skal indsættes.

Det betyder også, at den hidtidige administrerende direktør og ejer, Morten Ziwes, er helt ude af selskabet.

Fibercon beskæftiger sig primært med design, produktion, udvikling og bearbejdning af såkaldte sandwichpaneler, som produceres med en kerne af ekstruderet polystyren, hvorpå man limer glasfiberforstærket laminat.

Sandwichpanelerne afsættes til en bred vifte af OEM-kunder i forskellige brancher som byggeri, transportsektoren, medicinalindustrien, vindindustrien samt en række individuelle industrikunder med behov for løsninger til for eksempel letvægtsbyggeri, afskærmning, isolering og indpakning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109