23948sdkhjf

Fibercon får ny direktør

Fibercon, der producerer sandwichpaneler, fik i marts nye ejere i skikkelse af Geert Winther Skovsgaard, Michael Nymann og Jonas Bech.

Ved samme lejlighed fratrådte Morten Ziwes som administrerende direktør, og hans afløser er nu fundet. Fibercon har nemlig hentet Berit Linde Jessen ind som administrerende direktør.

Hun fra en stilling som vice president hos Hhunö. Berit Linde Jessen har omfattende erfaring med international forretningsudvikling fra stillinger som blandt andet CCO, salgsdirektør og marketingchef, de sidste 18 år som leder.

Netop erfaringen som forretningsudvikler har været essentielt for ejernes valg:

- Vi ser et stort, uforløst potentiale i Fibercon og er villige til at investere i udstyr og nye medarbejdere for at indløse det potentiale. Derfor har vi brug for en person i spidsen af selskabet, som allerede tidligere har bevist sin evne til at sætte den rette strategi for rentabel vækst - og ikke mindst eksekvere denne. Vi er derfor glade for at kunne byde Berit velkommen til virksomheden og ser frem til samarbejdet, siger Geert Winther Skovsgaard, der er bestyrelsesformand i Fibercon A/S.

Berit Linde Jessen er tiltrådt per 1. maj 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078