23948sdkhjf

Det sker: Rockwell inviterer til Automation University

Rockwell Automation’s europæiske bruger- og uddannelseskonference, Automation University, lægger vejen forbi Danmark den 9.-10. maj.
Med 600 forventede deltagere fra de nordiske lande, mere end 60 forskellige sessioner og et stort messeområde med opbud af software, hardware og Rockwell Automations automationsspecialister lægger Rockwell Automation op til to intensive og oplevelsesrige dage i Bella Center 9.-10. maj 2012.

Automation University, der sidst blev afholdt i Skandinavien i 2009, stiller skarpt på uddannelse, inspiration og networking og tilbyder alle med interesse for automation et enestående indblik i de seneste tendenser og teknologier inden for automation og it.

- Både i Danmark og i de øvrige nordiske lande er virksomheder langt fremme i brugen af automationsprodukter, og de fokuserer i stigende grad på integrerede løsninger som nøglen til effektivitetsforbedringer. Derfor har vi valgt at sætte særligt fokus på Integrated Architecture, som er én fælles platform til hele automationsløsningen, siger Jan Kaihøj, markedschef hos Rockwell Automation.

Eksperter fra hele verden
Til Automation University i Bella Center flyves specialister ind fra den internationale organisation, som blandt andet sammen med repræsentanter fra virksomhedens partnernetværk vil afholde præsentationer, svare på spørgsmål og demonstrere produkter.

Deltagerne vil blandt andet opleve, hvor nemt det er at få produkter til at arbejde sammen, og hvor enkelt og transparent komponenter som frekvensomformere, servodrev og procesinstrumenter integreres via EtherNet/IP.

Der vil være over 600 PLC/PAC controllere koblet op, som man kan afprøve, samt et stort udstillerområde, hvor man kan snuse til de seneste produktnyheder fra Rockwell Automation og partnere som fx de spritnye controllere, L1, L2 og L3, som udvider virksomhedens controllerserie.

Derudover vil man kunne opleve Rockwell Automations program indenfor industrielle komponenter samt nye frekvensomformerserie og udbud af safetyløsninger.

Tilmelding
Tilmeldingen til Automation University foregår online via www.rockwellautomation.dk . Det er gratis at deltage i arrangementet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109