23948sdkhjf

Hydra Tech samler forretningsområder

Alle koncernens datterselskaber samles nu under ét navn; Hydratech Industries.
Producent og leverandører af kundetilpassede hydrauliske højkvalitetscylindre og vindenergiløsninger Hydra Tech oplyser, at man samler alle virksomhedens forretningsområder under navnet Hydratech Industries.

Denne beslutning, som træder i kraft med det samme, berører virksomhederne Hydra Tech A/S og AVN Energy i Danmark, Hydra Tech/CRC i USA, Hydratech Hydraulic Technology Co., Ltd. og AVN Energy China samt AVN Energy India.

Salgskontorerne i Skandinavien, Singapore og Holland indgår ligeledes i konsolideringen.

Konsolidering skal generere vækst
Hydra Tech, der blev etableret i 1975, har i de seneste år fastholdt et højt investeringsniveau med henblik på fortsat vækst. I 2003 etablerede virksomheden sig i Kina, i 2010 i USA, og i 2011 gik Hydra Tech ind i vindmøllebranchen med overtagelsen af AVN Energy. Virksomheden forventer at fortsætte denne vækst og udvikling i de kommende år.

- Når vi konsoliderer alle vores forretningsområder under ét enkelt navn, er det endnu et skridt i vores bestræbelser på at sikre Hydratech Industries’ position som en anerkendt leverandør af hydrauliske cylindre og systemer til vindmølleindustrien. Vi ser frem til fortsat at styrke vores internationale renommé som den foretrukne leverandør inden for disse vigtige produktområder, siger administrerende direktør Kim Weidemann.

Organisationen i Hydratech Industries vil omfatte to divisioner: Hydratech Industries Fluid Power og Hydratech Industries Wind Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093