23948sdkhjf

Succes med plastproduktion får nordjysk virksomhed til at udvide

Dencker A/S i Morsø Kommune har byggeplaner. Værktøjs- og plastproducenten vil bygge endnu en nye hal og udvider dermed igen - fire år efter, man senest byggede 1.000 ekstra kvadratmeter.

Den nye hal - også på 1.000 kvadratmeter - lægger selvfølgelig op til, at Dencker skal ud at finde flere medarbejdere. 

- Vi rykker endnu længere bagud fra Limfjordsvej. I første omgang tænker vi på at bygge nyt til vores lager, som vi så vil flytte ud, så der bliver mere plads til produktion i de nuværende haller. Endnu planlægger vi nybygningen, og vi skal have indgået aftaler med håndværkere, som jo har nok at se til i øjeblikket. Men håbet er at kunne indvie det nye til efteråret, siger direktør Anders Dencker til Nordjyske.

Det er især plastproduktionen, der har vækst i øjeblikket.

- Udvidelsen er primært begrundet i øget produktion af plastkomponenter. Det kommer sig af, at vi har stærkt fokus på bæredygtighed i plastproduktionen, og det er noget, som kunderne i stigende grad forventer og efterspørger. De billigste asiatiske producenter bliver i stigende grad valgt fra til fordel for virksomheder som vores, siger Anders Dencker til Nordjyske.

Dencker overtog i 2018 værktøjs- og plastproduktionen fra den lukkede høreapparatproducent Oticon i Thisted. Med til Nykøbing Mors rykkede 30 medarbejdere, og Dencker fik en aftale med høreapparatvirksomheden William Demant. Emnerne bliver sendt til Polen, hvor høreapparaterne bliver samlet. 

Dencker beskæftiger p.t. 55 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093