23948sdkhjf

Kjærgaard A/S udvider samarbejdet med Universal Robots

Den 170 mand store automations-specialist, Kjærgaard A/S, udnævnes nu som Universal Robots første certificerede integrator i Danmark.

Kjærgaard har gennemgået en række uddannelsesniveauer som sikrer, at virksomhedens ansatte har den mest opdaterede og dybdegående forståelse af UR-produkterne.

- Med udnævnelsen af Kjærgaard A/S som UR-integrator får de danske SMV´er nu adgang til en yderst kompetent partner, hvor man kan være sikker på at møde det højeste serviceniveau. Med udnævnelsen anerkender vi også den store indsats fra Kjærgaards side og den store UR-kompetence, som virksomheden har opbygget, siger Michael Hjertebjerg, sales development manager hos UR i Danmark, i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen af Kjærgaard sker i samarbejde med Universal Robots´ landsdækkende distributør Technicon, som også formidler kontakten til Kjærgaard.

Hos Kjærgaard ser man store perspektiver i certificeringen.

- Vi er utroligt glade og stolte over anerkendelsen fra Universal Robots. Frem for alt giver den virksomhederne en tryghed for, at de anvender en UR-specialist med de rette kompetencer til at løse netop den enkelte virksomheds udfordringer. Kompleksitetspresset stiger i industriel automatisering, og virksomhederne skal mestre høj produktivitet, såvel som præcision og hurtig omstillingsevne. Her spiller cobots en nøglerolle, og vi kan hjælpe virksomhederne godt i gang med en løsning, som passer til deres udfordringer, siger Morten Winther Juhlin, divisionschef hos Kjærgaard A/S.

Udnævnelsen af Kjærgaard til certificeret Universal Robots system integrator (CSI) skete onsdag 1. februar 2021 og blev foretaget af Michael Hjertebjerg fra Universal Robots Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109