23948sdkhjf

Ny direktør for Forsvars- og Aerospaceindustrien

Joachim Finkielman kommer fra en stilling som vicedirektør i Beredskabsstyrelsen og kommer med mange års erfaring fra Forsvarsministeriet og herunder som forsvarsrådgiver ved de permanente danske repræsentationer til Nato og EU.

Joachim Finkielman tiltræder den 1. april 2021. Han afløser Frank Bill, som igennem de sidste otte år har fået øget antallet af medlemmer i foreningen markant.

- Med ansættelsen af Joachim Finkielman ønsker vi at styrke vores arbejde med at skabe et endnu stærkere link mellem Forsvars- og Aerospaceindustrien og Danmarks sikkerhedspolitiske interesser, samtidig med at vi får sat mere tryk på at skabe arbejdspladser og eksport drevet af branchens stærke teknologiske udvikling, siger administrerende direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen, i en pressemeddelelse.

- Joachim skal omsætte medlemmernes ambitioner på området med afsæt i en ny strategi for industrien og den netop indgåede samarbejdsaftale med Center for Defence, Space & Security (CenSec), som driver klyngeaktiviteter på området, fortsætter han.

Om sit nye job siger Joachim Finkielman:

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI, som samler hele bredden af virksomheder, som understøtter Danmarks sikkerhedspolitiske interesser. Branchen kan gøre en endnu større forskel, og jeg glæder mig til at bidrage hertil med afsæt i den nye strategi og ikke mindst i de samtaler med medlemmerne, som jeg skal i gang med som det absolut første, når jeg starter.

 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062