23948sdkhjf

Hvem skal have Plastprisen 2021?

20. maj afholder Plastindustrien årets "Plastdagen", og som altid skal årets "Plastprisen" gives til innovativ tankegang.

Administrerende direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, siger i en pressemeddelelse:

- Formålet med Plastprisen er at hædre de innovative virksomheder, personer og produkter, som har afgørende betydning for plastbranchens fremtid. Det er vigtigt, at vi får fortalt de gode historier og hyldet dem, der gør en forskel. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen.

Plastprisen blev uddelt for første gang i 1987 til fødevareemballagen Evolve by Faerch, der er fremstillet af genanvendte flasker og bakker.

Vinderen af Plastprisen 2021 vil – foruden hæderen og en statuette af kunstneren Markan Christensen - modtage en check på 50.000 kroner.

Som noget nyt skal en jury og Plastindustriens medlemmer vælge, hvem der skal vinde ud af de nomioneringer, der er tikket ind hos Plastindustruen. Og det er nu, der skal indstilles!

- Som branche vil vi gerne åbne os endnu mere for vores omverden. Derfor er det også helt naturligt, at vi som noget nyt lader en ekstern jury få medindflydelse på uddelingen af Plastprisen. Vi er tæt på at have sammensætningen af juryen på plads, og jeg er sikker på, at tilføjelsen af en jury nok skal være med til at skabe endnu mere synlighed omkring prisuddelingen, siger Thomas Drustrup.

Plastindustrien oplyser, at brancheforeningens medlemmer får mulighed for at stemme på de nominerede efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får én stemme. Juryen afgiver også stemmer på de nominerede.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2021 (kan hentes på Plast.dk), der skal sendes til pd@plast.dk. Der er frist den 31. marts klokken 12.00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093