23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny næstformand i Plastindustrien

Michael Bayer Thomsen, administrerende direktør i Tistrup-virksomheden Letbek A/S, er valgt som næstformand for Plastindustrien

Det er den grønne agenda, der optager Plastindustriens nye næstformand Michael Bayer Thomsen:

 - Jeg har en stor passion for bæredygtighed, og en af mine mærkesager er, at der mangler en standardisering af begrebet. Den til tider meget følelsesladede debat om plast skal vi have gjort mere faktabaseret. Vi skal tale realistisk om plast, så vi alle kan træffe gode, oplyste valg, siger han.

Letbek er specialister i at genanvende plast fra industrien og havene til at fremstille nye produkter såsom designerstole, plastrør, trafiksikkerhedsudstyr og dæksler.

Michael Bayer Thomsen siger videre:

- Plastbranchen står over for nogle store og spændende udfordringer, hvor der skal langt mere fokus på genbrug, genanvendelse og cirkulære løsninger. Det er temaer, som er vigtige både for Letbek og jeg selv personligt. Ved at indtræde som næstformand i vores brancheforening, så får jeg endnu bedre mulighed for at påvirke tingene i en grønnere retning. Det skal ske på en måde, så vi fortsat har en konkurrencedygtig plastindustri herhjemme.

Michael Bayer Thomsen overtager posten som næstformand efter Claus Lykke (tidligere Primo Danmark).

Bestyrelsesformand er fortsat Søren Ulstrup (Ulstrup Plast – en del af SP Group).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11