23948sdkhjf

B. Rustfrit Stål bliver til Blunico

Horsens-virksomheden B. Rustfrit Stål skifter den 1. marts navn til Blunico. Det sker for at imødekomme den globale udvikling og for at styrke kommunikationen med udenlandske kunder.
Da medarbejderne på Fuglevangsvej nr. 58 i Horsens mødte op på arbejde i dag, ventede der dem ikke nogen helt almindelig arbejdsdag. B. Rustfrit Stål, som siden 1973 har fremstillet komponenter og anlæg i blandt andet rustfri stål, vil nemlig fremover drive forretning under navnet Blunico A/S.

- Navneskiftet er en naturlig forlængelse af den udvikling, som vi er inde i. Vi oplever at få flere nye kundesegmenter med et stigende antal udenlandske kunder, og derfor har vi brug for et stærkt brand imod de nye markeder, forklarer direktør Bo Ulsøe om bevæggrunden for navneskiftet.

Virksomheden er i den forbindelse gået efter et nyt navn, der er let at læse, afkode og udtale, hvad enten man er dansker, tysker eller englænder.

Vil signalere partnerskab
Det nye navn Blunico betyder ”Den unikke samarbejdspartner i hele processen” og henviser til den position, som Blunico ønsker at indtage i forhold til sine kunder - som tæt samarbejdspartner igennem kundens udviklingsprocesser. Virksomheden indgår allerede i dag i partnerskaber med flere kunder og har såvel kompetencerne som kapaciteten til både at fremstille og rådgive sine kunder fra den første idé til det færdige produkt.

- Hvor vi i begyndelsen på traditionel vis har leveret primært til det danske marked, har vi i dag udviklet os til at være en højteknologisk virksomhed, der udvikler og producerer emner, som bliver leveret over hele verden. Den udvikling har krævet investeringer i såvel teknologi som viden, siger Bo Ulsøe, og fortsætter:

- Vi har blandt andet været med i et større Højteknologiprojekt, hvilket har givet os ny viden og nye kompetencer samt et særdeles godt afsæt for at være med i andre udviklingsprojekter, der fremad kan løfte virksomhedens kompetencer til gavn for vores kunder.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125