23948sdkhjf

Erhvervspris til Blunico

Industrivirksomheden modtog lørdag aften Arbejdsgivernes Erhvervspris

I et industrikvarter lidt uden for Horsens ligger industrivirksomheden Blunico. En virksomhed med mere end 50 ansatte, der har eksisteret siden 1975, hvor Lis og Poul Ulsøe stiftede den under navnet B. Rustfrit Stål.

I starten lavede de meget borde og diske, men fra slut 1970’erne rettede de deres fokus mod andre industrivirksomheder, som deres primære kundesegment.

I dag er det sønnen Bo Ulsøe, der er direktør. En person, der er kendt på egnen som en driftig erhvervsmand, men også som én der tager et socialt ansvar og giver folk på kanten af samfundet en chance i sin virksomhed. I den forbindelse modtog han CSR-prisen af Horsens Kommune.

Bo Ulsøe er også kendt for at gå aktivt ind debatten om erhvervsskoler og var her én af de afgørende kræfter i arbejdet for at få erhvervsskolen med i et nyt campusmiljø i centrum af byen i stedet for uden for byen. Virksomheden har også et tæt samarbejde med folkeskolen, hvor de gerne tager imod skoleklasser, der har brug for at se, hvad der foregår i en moderne industrivirksomhed.

Bo Ulsøe er dog mest kendt for at drive en succesfuld industrivirksomhed. Af de mere prestigefulde projekter har de lavet vakuumkamrene til partikelacceleratoren på CERN-instituttet i Schweitz. De fik også lov til at lave frontpanelet til de første 10.000 eksemplarer af et Bang & Olufsen-fjernsyn. Herudover tæller virksomhedens erfaring også underleverandørarbejde for fødevare-, medicinal- og vindmølleindustrien.

- Blunico er en særdeles innovativ virksomhed. Herudover er Bo Ulsøe en mand, der virkelig engagerer sig i erhvervspolitik og helt konkret forsøger at modvirke den politiske dagsorden til fordel for industriproduktion i Danmark, siger Mads Graves, administrerende direktør i Arbejdsgiverne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.681