23948sdkhjf

Wila henter ny CFO

15. marts starter Ole Kannerup Rasmussen som ny CFO hos Wila. Han overtager stillingen efter Jette Wittrup, der foruden at være gift med Wilas stifter Lars Lauridsen, har været en del af virksomheden de sidste 22 år.

- Det er tid til at løfte CFO-rollen op på næste niveau, og der er brug for nogle værktøjer, som jeg ikke har. Vores rejse har været velsignet med mange dygtige og dedikerede medarbejdere, og jeg er glad for og stolt af, hvad vi har nået. Nu er jeg klar til at give stafetten videre, siger Jette Wittrup på virksomhedens hjemmeside.

Ole Kannerup Rasmussen har adskillige års erfaring inden for finansiel ledelse fra Arla, Corus Building Systems Nordic, Metso Denmark og InnoScan.

- Det er vigtigt for Wila, at vores CFO passer til vores værdier. Og Ole har præcis de kvaliteter, som vi kigger efter. Han er hårdtarbejdende, loyal, dygtig og nysgerrig og ved, hvordan man får et team til at fungere, siger administrerende direktør Ilhami Alici.

Som CFO får Ole Kannerup Rasmussen ansvar for finans, IT og HR, og en af hans første opgaver bliver at stå i spidsen for implementeringen af et nyt ERP-system.

- Jeg betragter Wila som en veldrevet virksomhed med en god base af meget kompetente mennesker og et stort potentiale, der bliver bragt i spil takket være den nye strategi. Jeg ser frem til at blive en del af det. Jeg føler, at Wila har et godt tankesæt og et specielt syn på sine medarbejdere, der er attraktivt og unikt, siger Ole Kannerup Rasmussen.

Jette Wittrup fortsætter hos Wila i en overgangsperiode.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: Wila
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125