23948sdkhjf

Sådan vil Løgstrup Steel geninvestere overskud i produktionen

Den nordsjællandske virksomhed kom ud af 2019/2020 med rekordoverskud, og de penge skal bruges til at optimere produktionen.

Det fortæller administrerende direktør Per Løgstrup.

- Hele resultatet er blevet geninvesteret i virksomheden i form af udvikling af produkter og i form af investeringer i automatisering og kapacitetsudvidelser. Blandt andet i form af udvidelse af Løgstrups fabrikker i udlandet og Danmark, siger han til Metal Supply.

Ekstra kvadratmeter i Nordsjælland

Konkret udvider virksomheden både sin fabrik i Kvistgaard i Nordsjælland samt i Malmö i Sverige og irske Galway. I både Irland og Danmark bliver der også investeret i nye automatiserede produktionsanlæg.

- Lige netop nu er der et byggeri af en ny produktionshal i gang i Danmark på 2.500 kvadratmeter, som formentlig er færdig til oktober, fortæller Per Løgstrup.

- Vi har også lige indviet en produktionshal på 500 kvadratmeter. Alt dette for at møde den øgede efterspørgsel på Løgstrups kvalitetsprodukter samt for at opretholde konkurrencedygtige priser, supplerer han.

Fokus på miljøet

Derudover sker investeringerne også for at skabe en mere bæredygtig produktion.

- Vores fokus i år og fremover har især været på miljøet generelt. Det, som står øverst på vores agenda, er konstant at producere vores modulsystem til eltavler med så lave miljøpåvirkninger som overhovedet muligt, siger Per Løgstrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078