23948sdkhjf

Maskinekspert på opkøb: Saxe overtager maskinspecialist

Allesøe Specialmaskiner, der blandt andet leverer maskiner til plastbranchen, er overtaget af Saxe Group. Det betyder, at alle aktiviteter og medarbejdere overtages af de nye ejere.

Dermed vil Saxe Group i fremtiden beskæftige 75 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark, Sverige og Norge. Ulrik Gert Nielsen, CEO hos Saxe, ser frem til de nye muligheder aftalen åbner op for.

- Vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen med Allesøe og har ikke andet end gode erfaringer. Allesøes mangeårige erfaringer inden for medico og generelle R&D-opgaver ligger godt i tråd med vores produktportefølje og fremtidige strategi. Sammenlægningen vil helt sikkert komme vores eksisterende kunder til gode og samtidig åbne op for nye kunder, siger Ulrik Gert Nielsen.

Og Lars Allesøe, der indtil nu har været indehaver af Allesøe Specialmaskiner, glæder sig over at blive en del af Saxe Group.

- Vi ser den indgåede aftale med Saxe som en mulighed for at udvide medarbejderstab, muligheder og kundegrundlag for Allesøe Specialmaskiner. Vi vil med denne aftale sikre, at vores kunder fremover kan være sikre på at modtage den samme gode service, som de gør nu, samt få flere muligheder for at nyde godt af det udvidede produktprogram, specielt indenfor automation, siger Lars Allesøe.

Selskabet oplyser, at Allesøe Specialmaskiner færdiggør de igangværende projekter i eget regi, mens fremtidige serviceopgaver overtages af Saxe.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125