23948sdkhjf

Meldgaard Gruppen strutter af sundhed

Meldgaard Gruppen fra Aabenraa er med i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Virksomhed. Onsdag d. 21. marts 2012 finder kåringen sted.
Prisen Danmarks Sundeste Virksomhed er en sammenlægning af de to tidligere priser "Danmarks Sundeste Arbejdsplads" og "Danmarks Sundeste Virksomhed".

Med den nye pris får Danmark én samlet landsdækkende pris, der honorerer det innovative og professionelle arbejde med sundhed på arbejdspladsen.

Med i opløbet er den sønderjyske metalvirksomhed Meldgaard Gruppen, der blandt andet har specialiseret sig inden for hydraulik, anlæg til genvindingsindustrien og silikat-blæsemidler til stål- og skibsindustrien.

Metalvirksomheden er i konkurrence med fire andre virksomheder i den syddanske region.

- Rigtig mange virksomheder har deltaget i konkurrencen, og niveauet er højt. Derfor er det også flot, at hele fem syddanske virksomheder er nået op i top ti. Det viser, at de gør en helt særlig indsats på sundhedsområdet, siger sundhedschef i Dansk Erhverv, Martin Koch Pedersen i en pressemeddelelse.

- Når man som virksomhed gør noget for medarbejdernes sundhed, så kan det typisk aflæses i medarbejdertilfredsheden og i antallet af sygedage, men det slår faktisk også positivt ud på bundlinjen. Og derfor er der mange gode grunde til at fokusere på sundheden på de danske arbejdspladser, siger direktør i Sundhedsdoktor, Søren Agerskov Hansen.

Vinderen kåres d. 21. marts 2012 på Sundhedsbørsen på Børsen i København.

Dansk Erhverv, Dansk Firmaidræts Forbund, SundhedsDoktor og Nordea Liv & Pension står bag prisen ”Danmarks Sundeste Virksomhed”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078