23948sdkhjf

Wila henter ny fabrikschef hos Grundfos

Metalvirksomheden Wila A/S har ansat ny fabrikschef.

Ansættelsen understøtter bestræbelserne på at optimere produktionen og styrke salgsindsatsen i Silkeborg-virksomheden med vokseværk, skriver Wila i en pressemeddelelse. 

Producenten af produktionsanlæg i rustfrit stål til fødevareindustrien solgte i forsommeren 2019 40 procent af aktierne til kapitalfonden Industri Udvikling. Det er planen, at omsætning og indtjening skal fordobles i løbet af tre til fem år.

Derfor har man ansat den 51-årige Michael Nielsen som ny fabrikschef. Michael Nielsen kommer fra en lignende stilling som Operation Manager hos Grundfos.

- Jeg har været 26 år hos Grundfos, men da jeg fik buddet om stillingen hos Wila, måtte jeg sige ja tak. Deres ambitiøse vækstplan og behov for forandringsledelse ramte lige ned i mine behov for at udvikle mig og finde nye udfordringer i arbejdet, siger Michael Nielsen.

Michael Nielsen begyndte på gulvet som klejnsmed, hvorefter han steg i graderne som bl.a. produktionschef og afdelingschef hos Grundfos. Han har undervejs videreuddannet sig og fået akademiske uddannelser i såvel ledelse som lederskabspsykologi.

Styrkelse af salgsafdelingen

Behovet for en ny fabrikschef skyldes en styrkelse af salgsafdelingen. En ny stilling i salgsafdelingen skulle have kompetencer, der var så meget møntet på Wila, at det gav bedst mening at finde vedkommende internt. Valget er derfor faldet på fabrikschef René Lauridsen.

René Lauridsen har det sidste år stået i spidsen for de indledende indsatser for at implementere Lean hos Wila. Derfor var der brug for en ny fabrikschef, der kunne fortsætte det arbejde.

- Michael Nielsen har det sorte bælte i Lean, så vi kunne ikke ønske os en bedre profil. Han er blevet undervist af Lean-coaches fra Toyota, der opfandt og udviklede hele konceptet, og han har arbejdet med Lean på alle niveauer hos Grundfos, siger Ilhami Alici, CEO hos Wila A/S.  

Michael Nielsen tiltræder stillingen per 1. marts 2021.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: Wila
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.39