23948sdkhjf

KP Robotics bliver til Ferrum Robotics

I juni 2020 etablerede Ferrum Group selskabet KP Robotics på fundamentet af konkursramte KP Automation.

Siden overtagelsen har KP Robotics fokuseret på at afslutte en række igangværende projekter for det gamle selskab. Det projekt er ifølge ejerne lykkedes, og nu vil man se fremad og lægge relationen til KP Automation bag sig.

Derfor ændrer KP Robotics navn til Ferrum Robotics A/S.

CEO i Ferrum Group Peter Høegh Jensen lægger ikke skjul på, at det har været en krævende og særdeles kostbar proces, men perspektiverne for Ferrum Robotics er stadig meget lovende, vurderer han.

- Der skal ikke herske tvivl om, at overtagelsen efter KP Automation – og vores tilbud til udvalgte nøglekunder om at færdiggøre en række igangværende projekter har været en temmelig kostbar proces. Vi har medarbejdere, der har slidt og slæbt med færdiggørelse af projekterne. Jeg er stolt over, at vi er kommet i mål med at afslutte de igangværende projekter, men faktisk endnu mere stolt over, at vi i processen er lykkedes med at opbygge nye, tætte relationer til disse nøglekunder, siger Peter Høegh Jensen i en pressemeddelelse.

Peter Høegh Jensen fortæller desuden, at flere af de implicerede kunder har afgivet ordrer på nye spændende automations- og robotprojekter.

Specialet i robotteknik skulle være med til at cementere Ferrums position som full-service partner for industrien, og den ambition er, ifølge Peter Høegh Jensen, opfyldt. I forvejen tæller gruppens specialer bearbejdning af stål/rustfri stål, CNC- og pladebearbejdning, automation, spildevandsløsninger og alle former for industriservice.

Gruppen holder til på Vejlbyvej i Fredericia, hvor virksomheden råder over 3.500 kvadratmeter i form af produktionsfaciliteter, maskinværksted og lager.

Peter Høegh Jensen forklarer, hvordan gruppens selskaber komplementerer hinanden:

- Vi oplever store synergier mellem de forskellige selskaber i gruppen. Særligt Ferrum Automation og Ferrum Robotics kører et tæt parløb i dagligdagen – faktisk mærker vores kunder slet ikke, at aktiviteterne er opdelt i forskellige selskaber. For dem er vi Ferrum Group og hele vores filosofi er netop, at lette vores kunder for den kompleksitet og de besværligheder, der kan være forbundet med projektledelse, indkøb og modernisering af produktionsapparatet. I os har de én partner – og vi kan løse alt, hvad de måtte komme med.

Ferrum Robotics fortsætter med at være omdrejningspunkt for Ferrums aktiviteter inden for robotteknik og engineering. Der vil fortsat være fokus på Food & Beverage, men CEO Peter Høegh Jensen slår fast, at alle producerende virksomheder er en del af målgruppen for Ferrum Robotics.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125