23948sdkhjf

Nyt om navne: KP Robotics styrker ledelsen

Ferrum Groups nyerhvervelse, KP Robotics i Ikast, udvider organisationen for at sætte ekstra fart på udviklingen af virksomheden fra og med 2021.

Fra januar 2021 vil CCO Kim Poulsen dermed danne parløb med Morten Jørgensen, der vil få ansvaret for udvikling og økonomistyring.

Morten Jørgensen er 41 år og uddannet produktionsingeniør fra Odense Teknikum, suppleret med en cand.merc. i international virksomhedsudvikling fra Syddansk Universitet. Derudover er han certificeret indenfor Six Sigma, PRINCE2, Auditor ved Bureau Veritas med mere.

Morten Jørgensen kommer senest fra en stilling ved Siemens Gamesa som head of material management, og har derudover erfaring fra CadburySchweppes, Glud&Marstrand (nu Envases) og Smurfit Kappa, hvor han har i mange år, har arbejdet med ledelse og organisationsudvikling, særligt med fokus indenfor områder som logistik, planlægning, IT-/ERP-systemudvikling, og projektledelse.

Morten Jørgensen får fokus på at styrke den daglige drift og ledelse af kontoret i Ikast for at sikre, at ”maskinrummet” opererer effektivt.  Dermed kan Kim Poulsen rette fuldt fokus mod markedet og opgaver fra nøglekunder som GEA og de større mejerikunder.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109