23948sdkhjf

CSK har solgt fabrik til nabo: Altanproduktion flytter til hovedfabrik

En snak før jul har ændret stålkonstruktøren CSK Steels fabriksplaner. Først var det meningen, at naboen 3N Lakering kun skulle købe en stor grund. Men købet har grebet om sig, så både en stor grund og fabrikshaller på Industrivej 49-51 i Thisted er blevet frasolgt - i alt cirka 6.500 kvm. bygninger og en grund på 26.500 kvm. stor grund.

Handlen betyder, at der nu sker en mindre rokade i CSK Steels produktions-setup. For CSK Steel gik på et tidspunkt selv rundt med byggeplaner på adressen.

- Vi synes tingene gik op, og vi fik en god pris fra ejendommen. I forhold til vores egne byggeplaner havde vi også nogle andre muligheder, og det er det, som til sidst gjorde udfaldet, siger administrerende direktør Carsten S. Kristensen, CSK Steel.

Altanproduktion flytter til Thorsted

CSK har sin danske hovedfabrik i Thorsted lidt uden for Thisted. Her flytter altanproduktionen, der tidligere foregik på den nu solgte fabrik, nu hen. Derudover flytter resten af produktionen lidt ned ad vejen til virksomhedens nye domicil på Industrivej 7. Lokationen har CSK Steel overtaget fra Coloplast og har et fabriksareal på 10.000 kvm.

Parterne samarbejder også til dagligt. CSK Steel råder selv over en række overbehandlingsfaciliteter, men pulverlakering sker hos 3N Lakering.

Udover de to danske fabrikker har stålvirksomheden også en lettisk fabrik, hvor knap halvdelen af de 330 medarbejdere arbejder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093