23948sdkhjf

Egatec køber op i Sønderjylland

Odense-virksomheden Egatec har overtaget alle aktiver i Invector Solutions.

Overtagelsen drejer sig om alle Sønderborg-selskabets aktiver, såsom kundekartoteker, immaterielle rettigheder, tegninger, beskrivelser samt al dokumentation, serviceprotokoller og styringer fra samtlige leverede projekter i Invector Solutions-regi. Opkøbet skete 1. januar. 

Når igangværende projekter er færdiggjort, indstiller Sønderborg-virksomheden i samme ombæring aktiviteten og lukker produktionen i Sønderborg, hvor virksomheden har haft seks medarbejdere.

Styrker pallette 

Invector Solutions har beskæftiget sig med konstruktion og fremstilling af interne transportsystemer og automatiserede maskiner, og de nye kompetencer giver Egatec er bredere pallette af end-of-line-løsninger – ikke mindst håndtering af større emner.

Samtidig udvider Egatec sit netværk, styrker udbuddet af automationsløsninger og får en dybere indsigt i andre brancher - herunder madrasindustrien og håndtering og emballering af byggematerialer.  

- Med opkøbet skabes en rigtig god synergi mellem vores brede erfaring og viden indenfor engineering og automation og Invector Solutions knowhow indenfor håndtering og emballering af lidt større materialer, siger administrerende direktør René Kemp Møller, Egatec, der har 28 ansatte.

Ny mand i salg

I forbindelse med overtagelsen byder Odense-virksomheden velkommen til Bo Birkholm, som tidligere har arbejdet hos Invector Solutions i en årrække og derfor kender markedet og kunderne.

Bo Birkholm er ansat som sales manager og skal varetage salget på nærmarkeder og til madrasindustrien på verdensplan. Derudover har han har også flere års erfaring indenfor lager- og logistikløsninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11