23948sdkhjf

Egatec får ny direktør og medejer

Automationsvirksomheden Egatec har været på jagt efter en ny direktør, og nu er afløseren fundet. 

Det er 48-årige René Kemp Møller, som er overtager posten efter hovedaktionær, Lars Hansen, der siden december 2019 har siddet som interim CEO i. Den nye direktør indtræder samtidig også i ejerkredsen for virksomheden.

- Vi er midt i en spændende udvikling, hvorfor vi har haft fokus på at finde en CEO med indgående kendskab og forståelse for vores kunders udfordringer og problemstillinger, samt de maskiner og de tekniske løsninger EGATEC laver, siger hovedaktionær Lars Hansen, Egatec.

Den nye direktør tiltrådte posten den 1. december og kommer med stort kendskab og erfaring indenfor maskiner og automation. Han har ligeledes stor erfaring med salg, forretningsudvikling og ledelse senest gennem sin direktørpost hos Zinkpower Odense A/S, tidligere C.M. Jernvarer A/S, hvor han siden 2012 har medvirket til stor vækst og udvikling af virksomheden.

Tidligere har René i en årrække været teknisk Direktør hos Cabinplant A/S i Haarby.

- Egatec er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg er stolt over at stå i spidsen for. Jeg ser frem til at møde kunder og samarbejdspartnere, siger René Kemp Møller.

Egatec producerer løsninger indenfor automatisering og robotter til industrien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11