23948sdkhjf

Jydsk Emblem Fabrik køber konkurrent

Jydsk Emblem Fabrik har opkøbt JM Band, der fremstiller armbånd, billetter, mønter samt printere til oplevelsesøkonomien.

JM Band er en 25 år gammel virksomhed, der blev etableret af Offer Dan Wolovsky, en israelsk forretningsmand og opfinder.

- Naturligvis er corona-nedlukningerne ikke godt for os, men det er et godt tidspunkt at købe en virksomhed på. Nu har vi tid til at få sat tingene i system og forberede os på, at det kommer til at gå meget stærkt, når verden igen lukker op, oplyser Hans Chr. Hørup Hellstern, der er femte generation i Jydsk Emblem Fabrik-koncernen.

Han er samtidig blevet indsat som daglig leder i JM Band.

Virksomheden, som har produktion i Malling, har som noget helt unikt i branchen fået udviklet deres egne maskiner, der kan producere op til 100.000 armbånd om dagen. Det er en af grundene til, at Jydsk Emblem Fabrik har valgt at købe virksomheden.

- Vores maskiner kan noget helt særligt. Vi har fået flere henvendelser fra udlandet, som gerne vil aflure os teknologien, men hverken den eller vi er til salg, oplyser Hans Chr. Hørup Hellstern.

JM Band har 11 internationale webshops og 40 procent af omsætningen går til eksport. Virksomheden beskæftiger fire medarbejdere i Malling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094