23948sdkhjf

Travlhed hos Danish Yachts

Det nordjyske værft har otte ordrer i pipelinen for tiden – medarbejdertallet er blevet mere end fordoblet på få måneder.
Det er blandt andet satsningen på et nyt forretningsområde – produktion af service-både til offshore-industrien – der har givet bonus for Danish Yachts.

- Vi har foreløbig ordre på fire passager- og servicefartøjer, der skal bruges i vindmølleindustrien, og vi har option på yderligere otte, siger direktør Henry Kierkegaard til Nordjyske Stiftstidende.

To sejlbåde og to speedbåde
Det betyder dog ikke, at man ligger stille inden for det ”gammel-kendte” forretningsområde, som er produktion af luksus-yachter.

For øjeblikket har Skagen-virksomheden ordrer på to sejlbåde, som begge skal være færdige til sommer. Den ene er til en konkret kunde, mens den anden bygges til værftet selv. Derudover har man ordre på to Aerospeed 18-speedbåde, som er ultrahurtige både, der bygges i samarbejde med to verdenskendte bilmærker.

Den bugnende ordrebog har betydet, at medarbejderstaben er blevet udvidet fra 28 i slutningen af 2011 til 68, og ifølge Henry Kierkegaard er flere på vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078