23948sdkhjf

Eksotisk rekordordre til Dan Vals

Den sydjyske underleverandør har landet en ordre af den mere eksotiske slags.

- Ordren er til en sydkoreansk bygherre, som skal opføre en bygning, og denne bygning skal påføres valsede profiler på facaden. Profilerne er 10-12 meter lange og skal parvis bølge i forskellig retning, hvilket tilfører bygningen et flot design, forklarer Sebastian Schöwing Christiansen, CEO hos Dan Vals.

Profilerne skal laves i aluminium, og udover selve valsningen skal Dan Vals også udføre svejsearbejde.

Halvandet år undervejs

Den sydkoreanske kunde har fundet frem til Haderslev-virksomheden via internettet.

- Det er et interessant forløb. Henvendelsen landede i vores postbakke for 1½ år siden, og herefter har fulgt en lang og udviklende kommunikation, hvor en af mine rigtig dygtige kollegaer har assisteret og sparret frem og tilbage med bygherren. Til sidst er vi endt med en fornuftig aftale, fortæller Sebastian Schöwing Christiansen.

De mange profiler skal valses, så de er klar til levering i løbet af 2021 med den sidste leverance lige før sommerferien.

Stor erfaring med facadeprojekter

Valsning til facadeprojekter er en af Dan Vals’ specialer, og man kan finde emner fra den sydjyske virksomhed mange steder rundt i Danmark og udlandet.

- Vi har blandt andet et referenceprojekt på Rigshospitalet, hvor vi har leveret twistede profiler til beklædning af P-huset, lyder det fra Sebastian Schöwing Christiansen.

- Som sådan minder arbejdet på Rigshospitalet meget om funktionen på det sydkoreanske byggeri. Forskellen består i, om der skal twistes eller valses, men ellers er der mange ligheder. Vi er derfor overbeviste om, at vores sydkoreanske kunde har foretaget en grundig undersøgelse af vores evner og muligheder, inden de kontaktede os, slutter Sebastian Schöwing Christiansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094