23948sdkhjf

Dan Vals gav trofast medarbejder en hjælpende hånd med sundheden

Hvad gør man, når man står med en god medarbejder, der altid yder sit bedste, men som er tydeligt overvægtig og med et svækket helbred? Man tilbyder et skræddersyet vægttabsforløb med en personlig træner og kostvejleder

At snakke sundhed og velvære med medarbejdere kan være et følsomt og privat emne, men hos valsevirksomheden Dan Vals i Haderslev har man taget et aktivt valg om at tale åbent og ærligt om den slags.

- Mange har berøringsangst, når det handler om at tale om overvægt på arbejdspladsen, men vi har valgt at gå lige til sagen, naturligvis med respekt og efter grundige overvejelser, siger Kenneth Paulsen, der er partner og stifter af Dan Vals.

Virksomheden stod med en medarbejder, der i mange år har været tydeligt mærket af svær overvægt. Derfor besluttede Dan Vals at tilbyde deres medarbejder gennem otte år et

skræddersyet vægttabsforløb med en personlig træner og kostvejleder, 3x60 minutter per uge, i et træningscenter nær arbejdspladsen. Et tilbud der heldigvis blev taget godt imod.

At give noget tilbage
En god og stabil medarbejder, der altid giver alt, hvad han har, er nemlig værd at investere i. Sådan er mantraet hos Dan Vals. Kenneth Paulsen udtrykker det således:

- Nu kan vi jo have ham her uden at være nervøse for, at det ender med at gå ud over hans helbred. Claus er stadig den samme arbejdsomme medarbejder som før, men betydeligt mindre og med meget mere overskud.

Det er nu et år siden, at ordningen blev sat i værk, og med udgangspunkt i de flotte resultater har man valgt at forlænge med endnu et år.

Helt tydeligt er det også blevet, at den positive udvikling for den enkelte medarbejder har sat sine spor på hele arbejdspladsen. En effekt som Dan Vals da også er bevidste om.

- Et tilbud som dette sender et klart signal til medarbejderne om, at her bekymrer vi os. Vi er sikre på, at det gør noget ved engagementet og teamets ”commitment” til os og de opgaver, vi udfører,” siger Kenneth Paulsen, og tilføjer:

- I bund og grund handler det mest af alt om en oprigtig omsorg for vores medmennesker – i dette tilfælde vores medarbejdere, hvis trivsel vi tager ansvar for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078