23948sdkhjf

Endnu en certificering til JAI Overfladebehandling

JAI Overfladebehandling – også kendt som JAI-O - er i forvejen ISO 9001- og ISO 14001-certificeret. Nu har virksomheden føjet AS9100 til som bevis på, at man også kan tilbyde kvalitetsløsninger inden for aviation, space & defense.

Kvalitetschef Birger Askjær Madsen forklarer, at JAI-O gennem næsten to år målrettet har arbejdet frem mod at opnå en AS9100-certificering:

- Vi er stolte over at have fået papir på, hvordan vi længe har ageret. AS9100 er først og fremmest et redskab, som dokumenterer, at vi har styr på hele forløbet og den leverede kvalitet.

Han fortæller, at udbygningen af virksomhedens ledelsessystem er sket i samarbejde med European House of Quality, mens Intertek Denmark har udstedt certifikatet.

Direktør Henrik Givskov fra JAI-O supplerer:

- Sideløbende har vi opgraderet vores produktion og faciliteter, så vi kan byde selv de mest krævende kunder op til dans.

Som eksempel på anlægsinvesteringer nævner Henrik Givskov, at man blandt andet har indrettet et nyt laboratorium med salttågekabiner, ligesom kvalitetschefen har fået en kemiingeniør som kollega. Alt sammen for at sikre en målbar og dokumenterbar kvalitet.

- Vores setup er helt unikt, og med AS9100 kan vi nu tilbyde specialløsninger, som er efterspurgt ud over landets grænser, siger direktør Henrik Givskov og tilføjer, at det allerede er begyndt at afspejle sig i ordrebøgerne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093