23948sdkhjf

Solgt til ledelse og underleverandør: Aquatiq-selskab skifter navn

Den danske del af norske Aquatiq Food Factory skifter ejere. Det sker i et management buy out foretaget af administrerende direktør Hans Rasmussen og Søren Pedersen. Samtidig indtræder aalborgensiske Beritech Manufacturing også i ejerkredsen. 

Administrerende direktør Hans Rasmussen fortæller, at overtagelsen af selskabet har været undervejs i et stykke tid, og nu er det endelig lykkedes. Næste skridt er den fremlagte strategiske retning og vækstambitioner, som skal realiseres.

Selskabet skifter samtidig navn til Beritech Solutions.

Bliver i Østjylland

Kernekompetencerne er projektering af hele procesanlæg til fødevare- og bryggerisektoren - både produktions- og rengøringsanlæg.

En del af strategien er, at virksomheden skal udvide forretningsomfanget med nye produkter og løsninger til nye markedssegmenter, og samtidig skal man fortsætte med nuværende leverancer af procesløsninger til en bred kundekreds indenfor fødevaresektoren.

Samarbejdet fortsætter også med de nuværende underleverandører indenfor tankløsninger og øvrige projektleverancer på uændret basis, oplyser de nye ejere. Lokationen i Hinnerup fortsættes også uændret.

Store synergier

Tidligere på året blev den nye medejer Beritech Manufacturing stiftet, da DLT i Aalborg ændrede sin ejersammensætning og skiftede navn. De to Beritech-selskaber bliver nu vigtige aktører i det fremtidige strategiske arbejde med at opbygge en stærk underleverandør indenfor stålbranchen.

Det nye setup betyder, at Beritech Solutions projektere, udvikle og sælge procesanlæggene, mens Beritech Manufacturing vil bearbejde komponenter og bygge de solgte anlæg på fabrikken i Aalborg.

- Med vores delejerskab af Beritech Solutions opnår vi en stærk partner til Beritech Manufacturing, som udover at tilføre teknisk viden og knowhow også passer godt ind i de store vækstambitioner, vi har for hele gruppen, siger administrerende direktør Bent Larsen, Beritech Manufacturing.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141