23948sdkhjf

Succesfuldt valse-comeback

Hans Messer, der er i 2007 solgte sin andel af Danmarks største profilvalsningsvirksomhed, er tilbage i branchen – og det med succes.
I slutningen af 2010 stiftede Hans Messer Dan Vals A/S, der allerede fra starten havde som erklæret mål at være bedst på kvalitet og pris. I dag godt et år efter opstarten, mener Hans Messer, at virksomheden er godt på vej til at nå målet, og han er også bevidst om, hvad der har banet vejen:

- Selv om vi er et forholdsvist nystartet firma, har vi bred erfaring fra branchen, da jeg selv og en stor del af vore medarbejdere tidligere har arbejdet inden for profilvalsning, fortæller direktør Hans Messer.

Effektivisering af produktionen
Det er netop erfaring og specialviden blandt medarbejderne, som skal fastholde ambitionen om at være bedst på kvalitet og pris, mener Hans Messer.

- Vi ved, hvordan man får et produkt af høj kvalitet, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre samtidig med, at vi lægger vægt på at holde prisen konkurrencedygtig, siger Hans Messer, og fortsætter:

- Kvaliteten sikres gennem vores erfaring og knowhow. En løbende effektivisering af produktionen er garant for vores konkurrencedygtige priser.

Kunderne vender tilbage
Et af nøgleordene, som Hans Messer insisterer på, at alle Dan Vals’ kunder skal mærke i samarbejdet, er service:

- Vi er ikke bange for at rådgive vores kunder og gøre brug af den ekspertise og viden, vi har om profilvalsning. Og vi kan høre og mærke på vores kunder, at de sætter pris på vores tilgang til samarbejdet. For os handler det om at finde den bedste løsning i fællesskab med kunden, og det betyder også, at kunderne vender tilbage næste gang, de har en opgave, der skal løses, slutter Hans Messer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098