23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bureau Veritas Hse Denmark A/S
Charles Johannes Gerhardus Laarhuis, Holland, og Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Hse Denmark A/S i stedet for Tommy Hald Andersen og Francois Felix Adrien Chabas, Frankrig (kilde: Børsen).

Bureau Veritas HSE er konsulentvirksomhed inden for kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.

Frese
René Barington er som led i en omstrukturering tiltrådt som CEO for hele Frese-koncernen, herunder Frese Holding A/S, Frese A/S og Frese Metal- og Stålstøberi A/S. Samtidig er Søren B. Olsen udnævnt til finansdirektør (CFO) for Frese Holding A/S. Direktør for produktion og logistik i Frese Metal- og Stålstøberi A/S bliver Jesper B. Hansen.

Frese A/S fremstiller dynamiske reguleringsventiler til HVAC-markedet på verdensplan. Frese Metal- og Stålstøberi beskæftiger sig med kerneintensiv single- og serieproduktion af støbegods i korrosions- og søvand bestandigt materiale.

Global Boiler Repair A/S
Global Boiler Repair A/S har startet det nye selskab Global Boiler Dubai med Børge Nørgaard som ejer og administrerende direktør og Palle Rusmann som projektleder.

Global Boiler Repair A/S beskæftiger sig med reparation af kedler inden for industri-, marine- og offshore-sektoren.

Gustaf Fagerberg A/S
Jan Olof Peter Eriksson, Sverige, er tiltrådt som næstformand i bestyrelsen hos Gustaf Fagerberg A/S i stedet for Göte Harald Mattsson, Sverige (kilde: Børsen).

Fagerberg A/S er ejet af det svenske børsnoterede Indutrade AB og leverer komponenter, systemer og tjenester til procesindustrien.

Hobro Værft ApS
Lene Leth er indtrådt i bestyrelsen hos Hobro Værft ApS i stedet for Otto Bjørn Leth. Samtidig er Peter Johan Leth indtrådt i selskabets direktion i stedet for Otto Bjørn Leth (kilde: BIQ.dk).

Hobro Værft renoverer og genopbygger gamle sejlførende skibe – specielt inden for træskibe.

RoboCluster
Ole Ravn, der sidder i RoboClusters styregruppe som repræsentant for DTU, bliver formand for netværket frem til 2013.

RoboCluster er et nationalt innovationsnetværk, der samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi.

Ruukki Danmark A/S
Pia Maarit Tanskanen, Finland, er indtrådt i bestyrelsen hos Ruukki Danmark A/S i stedet for Tiina Eija-Liisa Bäckman, Finland (kilde: Børsen).

Ruukki Danmark A/S er leverandør af plader, rør og profiler i stål.

Sawo
Jacob Foldager er blevet ansat som salgschef hos Sawo. Han kommer fra en stilling som salgsansvarlig ved HMK Bilcon.

Sawo sælger, producerer, monterer og servicerer kraner, hejselad, medbringertrucks, tippelad, påhængsvogne, kærrer og mandskabslifte samt brand-, rednings- og bjærgningskøretøjer.

Universal Robots
Thomas Visti er blevet udnævnt til ny chief commercial officer og vice president med ansvar for salg og marketing hos Universal Robots.

Universal Robots er en robotvirksomhed, der udvikler og sælger robotarme, der let og enkelt kan automatisere og effektivisere industriprocesser.

Vækstfonden
Erhvervs- og vækstministeren har udpeget Carsten Koch som ny formand for Vækstfondens bestyrelse. Derudover er Anders Thoustrup og Kirsten Drejer indtrådt i Vækstfondens bestyrelse.

Wärtsilä Danmark A/S
Claus Skovgaard Vogel er indtrådt i bestyrelsen hos Wärtsilä Danmark A/S i stedet for Jacob Høgh Thygesen (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094