23948sdkhjf

Ny CEO hos Kuka Nordic

Tidligere salgschef Joacim Lorentsson tager et skridt opad hos Kuka Nordic og overtager posten som CEO efter Jonas Glimdén - som igen fortsætter inden for Kukas internationale organisation.

– Vi er i en ekspansiv æra for branchen med stærk digitalisering. Det føles meget inspirerende at lede virksomheden i denne tid, siger Joacim Lorentsson.

I sin nye opgave som CEO og cluster manager (CEO cluster Nordic & Russia) vil Joacim Lorentsson lede Kukas aktiviteter i de nordiske lande, Baltikum og Rusland.

Ifølge Joacim Lorentsson vil digitaliseringen af industrien blive et stadig vigtigere fokus for virksomheden.

– At have en dyb forståelse af, hvordan man bygger digitale forretningsmodeller, bruger digital teknologi og hjælper industrien med digitale løsninger, der inkluderer robotter, bliver stadig vigtigere. Det er inden for dette felt, jeg selv har mine klareste styrker, siger han.

Et andet klart fokus for Joacim Lorentsson er markederne i Baltikum og Rusland, som er ekspansive og vokser hurtigt.

– Jeg vil arbejde på at udvikle vores organisation og vores ledelsesteam gennem hele klyngen, siger han.

Jonas Glimdén, der selv tager skridtet ud af Kukas internationale organisation som chief regional officer EMEA, India & LATAM, siger, at det føles godt at kunne overdrage opgaven som CEO til Joacim Lorentsson.

– Vi har arbejdet tæt sammen i mange år, og jeg har svært ved at forestille mig en mere kompetent efterfølger. Han vil være i stand til at fortsætte med at udvikle forretningen på den rigtige måde, siger Jonas Glimdén.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: Kuka
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078