23948sdkhjf

Nu sætter Mazak spaden i jorden til nyt hovedkvarter

På onsdag den 2. december lyder startskuddet til byggeriet af maskinproducenten Mazaks 2200 kvadratmeter nye danske hovedkvarter på Stensgaardsvej i Middelfart på Fyn.

Det oplyser adm. direktør for Mazak i Danmark, Lars Lynge, som selv tager første spadestik til byggeriet, der ligger på en 9.200 kvadratmeter stor erhvervsgrund klods op ad motorvejen.

Dermed sætter den danske del af japanske Yamazaki Mazak kursen mod en mere central placering i Trekantsområdet tættere på kunderne i metalindustrien.

Byggeriet har været planlagt i længere tid, og grunden i Middelfart har i et stykke tid været både købt og betalt, har Lars Lynge tidligere fortalt til Jern & Maskinindustrien. 

Byggestart har dog været udskudt på grund af situationen omkring corona, men nu er der altså givet grønt lys fra hovedkvarteret i Japan til at sætte gang i byggeriet.

Den adm. direktør har store visioner for det nye hovedkvarter.

- Vi skal lave noget for vores kunder, vi skal lave events, og vi skal undervise kunderne. Vi skal også være noget mere for skolerne, og vi skal være et helt andet Mazak, har Lars Lynge tidliugere fortalt om det nye Mazak-byggeri, som altså skydes i gang om en uge.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156