23948sdkhjf

Stadig tocifrede vækstrater hos B&W Vølund

Der ventes fortsat stor vækst hos Babcock & Wilcox, Vølund, der om kort tid kan afsløre et regnskab for 2011 med en vækstprocent på omkring 20.
I de seneste fire år har der været tocifrede vækstrater på både top- og bundlinje hos B&W Vølund, og det er, ifølge administrerende direktør John Veje Olesen, en udvikling, der fortsætter, skriver Børsen.

Virksomheden, der er en af verdens største producenter af anlæg til affaldsforbrænding, har store ordreforventninger til især det britiske marked, hvor man er blevet udpeget som preferred bidder til et gigantstort forbrændningsanlæg.

På vej mod milliarden
Regnskabet for 2011 offentliggøres om kort tid, og det bliver med en omsætning på godt 900 mio. kr. Dermed er B&W Vølund godt på vej mod målet, der hedder en omsætning på 2 mia. kr. om tre år.

Samtidig vil vækstprocenterne for 2011 ligge på omkring 20 %.

For regnskabsåret 2010 kunne B&W Vølund præsentere en omsætning på 757,5 mio. kr. og et resultat på 46 mio. kr. En fremgang fra året før, hvor omsætningen nåede 631 mio. kr. og årets resultat 23,5 mio. kr.

Lukrative projekter i England
Ud over markeder som USA, Sverige og Polen så har B&W Vølund fået fat i et helt nyt marked med udnævnelsen som preferred bidder til et kæmpe forbrændingsanlæg i England. Derudover har man fat i yderligere tre lukrative anlægsprojekter i England, hvor nye regler for affaldshåndtering giver gode vækstmuligheder for virksomheden.

- De nye regler medfører, at der nu bliver pålagt bod på at deponere affald, og det er jo et fantastisk incitament til at investere i effektive, miljøvenlige forbrændingsanlæg, konstaterer John Veje Olesen overfor Børsen.

B&W Vølund har ligeledes store planer for Centralauropa, som ventes at blive virksomhedens største vækstmarked i løbet af de næste tre til fire år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079