23948sdkhjf

Stik firkantede huller med nyt værktøj fra Paul Horn

Paul Horn GmbH udvider sit produktsortiment til notstikning med en ny værktøjsgeometri til stikning af firkantede huller. Værktøjerne er tilgængelige til systemerne N105, N110 og S117. Til firkant 4 mm til 13 mm er N105 og N110 egnede, og til firkant fra 13 mm til 22 mm er S117 egnet.

Allerede i 2019 introducerede Horn værktøjsholdere med indvendig køling i disse serier for at optimere køling direkte mod skærezonen. Derudover er geometrierne tilpasset til konventionel stikning eller stikning med drevne enheder. Den rigtige køling reducerer værktøjsslid, øger værktøjets levetid og forbedrer kvaliteten af den bearbejdede overflade. Takket være køling direkte mod skærezonen sikres processikker bearbejdning selv ved dybe huller og forhindrer pakning af spåner.

Det giver flere fordele at stikke noter, spline og andre former direkte i CNC-maskiner. Emner kan let fremstilles, uden behov for at spænde det op igen. Notstikkeprocessen kan udføre i mange forskellige former og geometrier, såsom udvendig tænder, diverse riller, 4- og 6-kantede huller som spiral-geometrier.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094